Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

HRVATSKI DESTILERI RAZVALJUJU Jedna i Magdić osvojili su pregršt medalja na londonskom IWSC-u, jednom od najvažnijih svjetskih natjecanja

ginovi-nagrade

Prije par dana pisali  smo o zlatnoj medalji  na londonskom IWSC-u za zagrebačku viljamovku Vertigo. U međuvremenu je objavljeno da su hrvatski  destileri na proljetnom  International Wine and Spirits Challengeu osvojili čak 26 medalja.

Među najnagrađenije destilerije svakako spadaju osječka Jedna   i slunjsko-zagrebački Magdić. Jedna je osvojila zlatnu medalju i 96 bodova za gin Little Gypsy, pa još zlato za travaricu, i srebra za šljivovicu i rakiju od marelica.

Destilerija Magdić, koja proizvodi ukupno 32 tisuće litara rakije, dobila je srebrnu medalju i 91 bod za šljivovicu kao i brončane medalje za viljamovku i za gin.

Destilerija Magdić nedavno je redizajnirala svoje boce i etikete, koje u novom ruhu spadaju među najmodernije u Hrvatskoj. Hrvatski su destilati predugo bili prosječni do loši. No, u zadnjih nekoliko godina dolazi do njihova  velikog kvalitativnog iskoraka, o čemu svjedoče i medalje sa IWSC-a. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.