Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Michelin je danas lansirao svoju prvu igricu. Vi ste chef, vodite restoran i pokušavate dobiti zvjezdicu

michelin-igrica

Ako je The Last of Us mogao od igrice postati serija, može i The Bear postati igrica. Chef Life: A Restarurant Simulator je nova igrica koju je danas lansirao francuski Nacon u suradnji s Michelinovim vodičem. Filmovi poput Chefa i Menija i serije poput The Beara simptom su ulaska kuharske profesije u kulturni mainstream, ali kad fenomen postane komercijalna igra, to je konačna potvrda trenda.

U igrici ste chef restorana koji svoju brigadu mora izabrati i provesti kroz niz izazova od prvog paljenja štednjaka do osvajanja zvjezdice. Igrica je  dostupna na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i na Steamu.

Restoran se postavlja od nule. Da bi rastao, igrač mora pokazati kombinaciju poduzetničkih i kulinarskih vještina, preživjeti inspektore i krize i uvesti restoran u Michelinov vodič.  Restoran, kao i u stvarnosti, može dobiti i Bib Gourmand i preporuku. Igrica je dobila dobre prve recenzije za iskustvo i dizajn, a posebno je zanimljiva zbog detalja, poput izbora dobavljača, sastavljanja receptura, uređivanja restorana, pripreme za servise i slično.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.