Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Siroti hrvatski RTL stvarno je u krizi. Večera za 5 počela je, čini se, krivotvoriti samu sebe

vecera-za-5-na-selu

Jedan nam je dobronamjerni čitatelj danas proslijedio tekst iz Slobodne Dalmacije, u kojem se na temelju digitalne komunikacije tvrdi da se ovotjedni pobjednik Večere na selu za 5 koja završava sutra, znao već u srijedu.

Ne pada nam napamet da provjeravamo takve tvrdnje jer su one a priori bespredmetne: tko god sudjeluje na Večeri za 5 na selu ionako nema pojma o kuhanju. Ovdje je zanimlljiva jedino činjenica da su producenti RTL-a, valjda dešperatni zbog loše gledanosti ove zaista grozno glupe i dosadne emisije, odlučili u medije pustiti spin o namještaljki u proglašenju pobjednika, nadajući se da će tim jadnim potezom valjda potaknuti nešto javnog interesa za najgoru reality i najgoru kulinarski emisiju u novijoj povijesti hrvatskih televizija.

No, takvi spinovi u slučaju Večere za 5 ne funkcioniraju. Nikog razumnog ionako nije briga tko je i zašto pobijedio u tom opskurnom realityju, a kamoli da se o tome seriozno raspravlja. Večeru za pet jednostavno treba ukinuti što je prije moguće.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.