Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOBRE VIJESTI ZA ČOKOHOLIČARE U supermarkete je došao Lindtov Grand Plaisir, a u Sparu se Excellence s voćem danas prodavao za 13 kuna

Grand Plaisir malo je viša linija Lindtovih čokolada , koja se dosad uglavnom prodavala u trgovinama Deliiicije. Jutros smo u kvartovskom Sparu prvi put vidjeli dvije table Grand Plaisira. 

Kupili smo karamelu s cvijetom soli, koja je izvrsna za kriterije industrijskih čokolada. Ona ima ugodan okus mliječnog karamela i neodoljivo hrskavu teksturu od komadića pravog karamela.

Sol se, nažalost, premalo osjeti što smo nadoknadili s par zrna ninskog Cvijeta soli, koji je efektno ublažio neizbježni slatkoću karamela. No, usprkos manjku soli, Lindtova Grand Plaisir Caramel  et Fleur de Sel spada među najukusnije čokolade koje se mogu kupiti u hrvatskim samoposluživanjima.

Čokolada od 150 grama košta 3,18 eura. Odmah kraj Grand Plaisira stoje kutije s čokoladama iz serije Excellence, najpopularnijeg Lindtova brenda. Sve Excellence čokolade s voćnim punjenjem, uključujući zaista odličnu sa smokvama, danas u Sparu koštaju 1,72 eura, što je točno 13 kuna.

Radi se o sjajnoj vrijednosti za novac, jer se redovna cijena Lindta Excellence kreće između 19 i 21 kunu. Excellence se prodaje u tablama od 100 grama.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.