Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tri sunca, nedavno otvoreni restoran chefa Roka Nikolića u Imotskom, priređuje novogodišnji doček

roko-nikolic-tri-sunca

Nakon uspješnog otvaranja i posebno ograniziranog Badnjaka, restoran Tri Sunca organizira i doček Nove godine. Tri Sunca i glavni chef Roko Nikolić nastavljaju svojim jasno definiranim putem, afirmacije i podizanje imotskog kraja i njegove gastronomske slike kroz lokalna jela i okuse.

Za ispraćaj stare i doček Nove godine Roko Nikolić pripremio je poseban petoslijedni jelovnik koji započinje tanjurom trlja na saur s citrusima. Slijede sipe s različitim varijacijama krumpira i cvjetače. Domaće tajadele komponirane su s imotskim bijelim tartufom, dok se za glavno jelo poslužuje očito potpisno jelo restorana u ovoj fazi, atraktivna Pašticada 2.0. Večera završava rozom rožatom.

Uz jela točit će se vina lokalne vinarije Jerković, a goste će zabavljati živa glazba. Osim večere Tri Sunca su pripremili i prijem uz pjenušac, kao i pjenušavi doručak za sve goste hotela. Novogodišnja večera restorana Tri Sunca košta 750 kuna.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.