Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
aqua-panna-banner
Divider Text

LAST SECOND SHOPPING Devet hit proizvoda i brendova iz Deliiicija s kojima možete riješiti sve božićne poklone 

Deliicije su neobična trgovina. S jedne strane, može vam se učiniti da ulazite u tradicionalnu bombonijeru čije proizvode već dugo znate. S druge, pak, strane, ako u dućanima Deliiicije provedete samo minutu ili dvije pokušavajući istražiti što one zaista nude, ostat ćete fascinirani širinom izbora i visokom, a katkad i ekskluzivnom kvalitetom robe.

Danas i sutra ulicama se jedva prolazi od shopping gužvi. Ako vam nedostaje još koji poklon i trebate dobru ideju za izvrstan omjer kvalitete i cijene, ovo je naš izbor najuzbudljivijih brendova i proizvoda koje smo ove godine kupovali u Deliiicijama. Izbor naših favorita je veći, a ovdje smo odabrali proizvode i brendove idealne za božićno darivanje, koje možete poklanjati pojedinačno i svaki kombinirati sa svakim u delikatesne božićne pakete.

1. Adria domaći ajvari

Deliiicije imaju svoj brend ajvara koji se ručno proizvode u Vojvodini, od čistih pečenih paprika, u dvije verzije, blagoj i ljutoj. Riječ je o uvjerljivo naboljim, najukusnijim, najsočnijim ajvarima na hrvatskom tržištu. Ovi su ajvari toliko dobri da su ih nedavno počeli posluživati u jednom ozbiljnom restoranskom lancu.

2. Valrhona čokolade

valrhona-g-1

Valrhona je francuska tvornica čokolade, koju nazivaju Mercedesom u svijetu čokolada. Valrhonine čokolade ujedinjuju vrhunsku kvalitetu, originalnost okusa i relativno široku dostupnost. Deliicije drže dvadesetak Valrhoninih čokolada i pralina, uključujući bombonjere. Naši su favoriti Manjari, Ivoire, Guanaja, Caraibe s lješnjacima, kandirane narančine korice u crnoj čokoladi i tartufi u tri vrste čokolade. No izbor Valrhone u Deliiicijama tu se ni približno ne iscrpljuje. 

3. Villa Reale pesto od pistacija i pesto od kozica

pesto-g

Ovdje se radi o vrhunskom gastronomskom proizvodu napravljenom od sicilijanskih pistacijama. Ova talijanska delikatesa uvjerljivo je najfiniji pesto u teglici na hrvatskom tržištu. Verzija s pistacijoma i kozicama također je prvorazredna.

4. Eat Your Drink bomboni

Ear Your Drink genijalni je engleski koncept, brend žele bombona za odrasle napravljenih od vrlo ozbiljnih alkoholnih pića poput whiskyja, gina i tekile, ali i klasičnih koktela i pjenušaca. Naši su favoriti kutije s bombonima od Whiskyja i whiskey koktela, kutija na temu tekile i veliko božićno pakiranje s bombonima od popularnih koktela. 

5. Adria vina – Teran, Malvazija i Dingač

adria-g-3

Deliiicije pod vlastitom etiketom Adria, prodaju širi izbor vina od hrvatskih autohtonih sorti. Teran i malvaziju za Deliiicije proizvodi jedan međunarodno nagrađivani motovunski vinar. Radi se o vrhunskim vinima, koja predstavljaju vrlo dobru vrijednost za novac. Dingač Adria također zna biti jako dobar. Ova vina možete kombinirati s Valrhona čokoladama i Lindtovim bombonjerama u lijepe božićne poklone.

6. Marcipani Niederegger

Niederegger je jedan od najcjenjenijih proizvođača marcipana na svijetu. Njihovi bomboni od marcipana obloženog čokoladom su kultni europski slatkiš, a u Deliiicijama imaju apsolutno sve najrelevantnije verzije Niedereggera, od štangica čistog marcipana, marcipana s finim punjenjima poput nougata i višnje, do velikih bombonjera s marcipanima raznih okusa s crnom i mliječnom čokoladom. Deliiicije trenutno imaju i sezonske Niedereggerove bombonjere s božićnim okusima. Niedereggerovi marcipanski bomboni preobratit će i ljubitelje slatkog koji tvrde da baš i nisu fanovi paste od badema.  

7. Constanza Mozart kugle sa šljivama

constanza-sljive

Reber njeguje poseban stil Mozart kugli, s prepoznatljivim okusima pistacija i marcipana i vrlo finom čokoladom. No, još su zanimljivije njihove Constanza linije mozartica s raznim voćnim okusima. Constanza kugle sa šljivama moderan, su originalni recept s autentičnim intenzivnim okusom plavih šljiva. Poklonite ga s nekim od Adria likera poput Maraskina.  

8. Lindt bombonjere, Lindor i nezamjenjivi zlatni medvjedići

lindt-bombonjera

Lindt je vjerojatno najbolja masovna čokolada koja se prodaje u Hrvatskoj. Lindt je povijesna švicarska čokolaterija, iznimno zaslužna za razvoj industrijske čokolade. Najviše volimo 70 i 85-postotne crne Lindtove table, a idealan poklon za božić u Lindtove luksuzne zlatne i bijele bombonjere s pralinama i kremaste, svilene Lindor kugle koje ne možemo prestati jesti kad otvorimo kutiju. A Lindtovi čokoladni zečići i medvjedići u zlatnoj foliji obavezan su nam element pod borom svakog Božića.

lindt-medvjedici

9. Deliiicije poklon paketi

U svim Deliiicije trgovinama možete pronaći gotove poklon pakete najrazličitijih opcija, od tematskih preko onih pogodnih za poslovne poklone, do luksuznih i malih paketa povoljnih paketa za više casual poklone. Izbor je praktički neograničen, jer u svakoj trgovini možete pronaći različite pakete ovisno o onome što vam treba. Naši favoriti su paketi s Old Pilot ginom i Eat Your Drink bombonima i paketi s Adria vinima i domaćim marmeladama i smokvenjacima. Adria Croatia bombonjere od tamne čokolade punjene kremama od lavande i mandarine jedno su nam od najvećih ovogodišnjih otkrića.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.