Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KULT PLAVE KAMENICE I ROMERQUELLE BIRAJU RESTORAN GODINE Osmo mjesto s 44 boda osvojio je dubrovački 360

restoran-godine-2022-08-360

Dubrovački fine dining 360 postao je jedan od sigurnijih kandidata za mjesto na listi deset najboljih restorana u Hrvatskoj u izboru Kulta Plave Kamenice, koji se ove godine odvija pod pokroviteljstvom Romerquellea Hrvatska.

360-jelo

Restoran 360, koji već godinama ima Michelinovu zvjezdicu, optimalno je dizajniran za destinaciju poput Dubrovnika. Lokacija na zidinama, s pogledom na more i na Grad perfektno koristi Dubrovnik kao scenografiju jedinstvenog, nenadomjestivog karaktera i ugođaja. Vinska lista jedna je od najboljih u Hrvatskoj, s izvrsnom selekcijom velikih svjetskih vina.

360

Kuhanje chefa Marija Curića s lakoćom ispunjava visoke internacionalne standarde klasičnog fine dininga. Restoran 360 veoma je uspješan u svom poslu i u svojoj misiji da neke od najzahtjevnijih dubrovačkih turista čini sretnima i zadovoljnima. Nema razloga da tako ne ostane još mnogo godina. 

O sponzoru izbora za Restoran godine

romerquelle-restoran

 Ovogodišnji ekskluzivni sponzor izbora za Restoran godine mineralna je voda Romerquelle. Romerquelle je prirodna mineralna voda s visokim postotkom kalcija. Ona izvire na dubini od 250 metara, blizu austrijskog grada Edelstala. Romerquelle na njemačkom znači rimski izvor, što ukazuje na više od 2000 godina korištenja  vode iz izvora kraj Edelstata.

Pravila izbora za Restoran godine

Restoran godine biraju profesionalci iz hrvatske restoranske industrije: chefovi, investitori, menadžeri i novinari. Nitko ne smije glasati za restoran s kojim je vlasnički povezan. Svatko može glasati za pet restorana. Prvoplasirani restoran dobiva 10 bodova, drugi 8, treći 6, četvrti 4 i pet 2 boda. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.