Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Učenice zagrebačke Škole primijenjene umjetnosti dizajnirale su sjajne nove etikete za Swankyjev Blond Ale

swanky-etikete

Danas su nam u Swanky Monkey Gardenu pažnju privukle sjajne nove etikete za njihov Blond Ale. Blond Ale za Swanky radi Varionica, a dizajn etiketa nastao je na inicijativu Vlaste Pirnat, profesorice grafičkog dizajna na zagrebačkoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna. Brief za rješenja za nove etiketa Swankyjevog piva dobili su učenici profesorice Pirnat, a nakon glasanja u nekoliko krugova pobjedničke etikete odabrao je Swankyjev tim.

“Nije bilo lako odabrati. Dobili smo jako puno talentiranih i originalnih prijedloga, sve je bilo anonimno, i radovi i glasanje. Na kraju smo se odlučili za tri etikete,” rekao nam je vlasnik Swankyja Andrija Pirnat, “Projekt je super i bili bismo sretni da možemo realizirati još sličnih suradnji. Swanky je zbog svog koncepta idealan playground na kojem se mladi mogu izraziti i pokazati svoje talente.”

Crvenu etiketu  i žutu etiketu za Swanky Blond Ale potpisuje Lorena Kovačević, a etiketu s majmunom Eva Vukasović.Škola primijenjene umjetnosti i dizajna svojim učenicima redovno omogućava suradnje na različitim projektima, što je za klince izvrsno jer ih pravovremeno uvodi u stvarni svijet u kojem će raditi, omogućuje im da stvore kontakte i pokažu talent. Jedan od dosad najpoznatijih projekata učenika Primijenjene u ugostiteljstvu je cafe Chocolat 041 u Masarykovoj. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.