Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

OGLAS Vinarija Kutjevo traži ljude koji će provesti dva dana u vinariji, probati sva vina i izvijestiti kakvo im je bilo iskustvo. Evo kako se prijaviti

Pick Box je jutros poslao zanimljivo priopćenje o oglasu za posao koji je objavila vinarija Kutjevo. Kutjevo traži kušače vina i testere doživljaja. Što to znači? Traže ljude koji će degustirati njihova vina, sudjelovati u procesima proizvodnje koji se objašnjavaju kroz različite tehnike i ocjenjivati dojam i doživljaj koji imaju u vinariji. 

Ne traže se, dakle enolozi ni sommelieri nego ljudi spremni odvojiti vrijeme 26. i 27. studenog, doći u Kutjevo, odraditi posjet vinariji, kušati vina i iskreno reći kakvo im je bilo cjelokupno iskustvo. Idealni kandidati, kažu u Kutjevu su “obožavatelji autohtonih vina, zaljubljenici u vinske podrume, osobe profinjenih nepca koje uživaju u novim okusima te osobe koje uživaju u prirodi i njezinim ljepotama”. Vinarija Kutjevo osigurava prijevoz, hranu i smještaj i daje honorar. 

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem PickJobs platforme ili mobilne aplikacije na ovom linku do 23. studenog 2022. uz kratko obrazloženje zašto sebe smatraju idealnim kandidatom za ovaj posao. Kandidati moraju biti punoljetni. 

Kutjevo je jedna od najvećih hrvatskih vinarija, poznata po graševini ali i po eskcesima kojima ozbiljno ugrožava imidž graševine, poput velikih plakata s Robertom Prosinečki kojima su graševinu reklamirali kao vino za gemište ili puno goreg primjera Traubi vina, aromatiziranog pića na bazi graševine i muškatnog mošta. Njihov Rose Premium je vrlo dobar, a Graševina De Gotho izvrsna, lani je na Decanterovim Svjetskim vinskim nagradama dobila platinastu medalju.. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.