Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kolači od kestena u slastičarnicama su loši. Ali je zato Zotterova čokolada Maroni +Rum genijalna

zotter-maroni-rum

Ove sezone, nažalost, u zagrebačkim slatičarnicama baš i nema mnogo dobrih kolača od kestena, o zaista dobrom kesten pireu da ne govorimo. Zanimljivo je da u supermarketima, barem do prekjučer, nismo vidjeli ni Ledov smrznuti kesten desert u čašama, koji je usprkos višku šećera prilično korektan proizvod. Ali smo zato jučer u Vivatu u Martićevoj ugledali i odmah kupili genijalnu Zotterovu čokoladu Maroni + Rum.

Zotter je, podsjetimo, zaigrana Willy Wonka tvornica čokolade kraj Graza, koja eksperimentira s najluđim mogućim okusima poput čokolade s krumpirovom salatom i čokolade s dimljenom pastrvom, pa okuse koji ne uspiju na tržištu Zotter sahranjuje na Groblju propalih čokolada u dolini ispod proizvodnih hala.

Maroni + Rum jedna je od najpopularnijih i najfinijih Zotterovih čokolada, koja se u asortimanu ove obiteljske megačokolaterije nalazi već godinama. Zotterova čokolada od kestena s rumom sadrži više okusa kestena od bilo kojeg zagrebačkog kolača od kestena što smo ga probali ove godine. Ona je dovoljno puna ruma da raspjeva kestene i da uz nju poželite popiti neko dobro jako piće, dok je čokoladni sloj teksturalno uzoran, perfektno gladak i nije presladak.

Zotterov Maroni +Rum, koja se koliko znamo prodaje isključivo u vinotekama Vivat, najuspjelija je sezonska čokolada na hrvatskom tržištu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.