Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ikadorov Nobilion najavljuje večeri maruna, gostovanja Stivena Vunića, Pave Klarića i šampanjca Charles Heidsick kao i adventske nedjeljne ručkove

Ekipa kvarnerskog restorana Nobilion u jesensko-zimsku sezonu ulazi s veoma ambicioznim programom posebnih događaja.

Restoran jednog od najboljih hrvatskih hotela za dva petka u desetom mjesecu, 14. i 28. listopada, priprema gastronomske večeri posvećene marunima, uz živu klasičnu glazbu umjetnika iz riječkog Hrvatskog narodnog kazališta.

U studenom i prosincu u Ikadoru će gostovati više uglednih chefova i vinara. Izdvajamo, svakako, nastupe sad već čuvenog Zijavičina chefa Stivena Vunića, i jako darovitog San Canzianova chefa Pave Klarića (ex Esplanade) Klarić i Vujić zapravo sudjeluju u Ikadorovu programu Game of Chefs, i kuhaju četveroručne večere s Nobilionov chefom Filipom Akrapom.

Među vinskim večerama svakako je najatraktivnije gostovanje Charlesa Heidsiecka, legendarne šampanjske kuće iz Reimsa, no u programu su još i Franjo Kolarić i Griffin s Plešivice.

Osim gostovanja chefova i vinara Nobilion i Ikador najavljuju niz drugih specijalnih događaja, uključujući adventske ručkove nedjeljom, večeri sa živom ili DJ glazbom vikendima i posebne prezentacije koktela i cigara u Edgar’s Baru.

Nobilon je, podsjetimo, ove godine dobio priznanje Hrvatske turističke zajednice za Jedinstveni gastronomski doživljaj godine, zahvaljujući seriji večera Tastes of Kvarner. Kompletan sadržaj Nobilionova jesensko-zimskog programa možete pogledati na linku

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.