Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebačka Esplanade proglašena je jednim od najboljih centralnoeuropskih hotela u izboru čitatelja Condé Nast Travelera

esplanade-g

Zagrebački hotel Esplanade ušao je na visoku poziciju prestižne liste Reader’s Choice Awards 2022. časopisa Condé Nast Traveler. Esplanade je zauzela osmo od 20 mjesta među najboljim hotelima centralne Europe. Ona je i jedini hotel iz Hrvatske i regije u izboru.  

Čitatelji Condé Nast Travelera, najutjecajnijeg časopisa za putovanja na svijetu, svake godine ocjenjuju najbolje destinacije, otoke, zračne prijevoznike, kruzere, odmarališta, spa destinacije i hotele na svijetu koje su posjetili. 

zinfandels-sala

“Budući da ukupna ocjena dolazi upravo od zadovoljnih gostiju hotela, time je cijeli Esplanadin tim još više ponosan na ovo veliko priznanje. Ono je dokaz da su gosti prepoznali visoku kvalitetu i prvoklasnu uslugu koja je u rangu svjetskih luksuznih hotela,” objavila je Esplanade u priopćenju. Generalni direktor hotela Ivica Max Krizmanić naglasio je važnost vrhunskog servisa u kojem Esplanade nema konkurencije u široj regiji.

“Reader’s Choice Awards još je jedna od mnogobrojnih nagrada koje je hotel Esplanade primio za svoj rad. Ona je ponajprije veliko priznanje našoj težnji za pružanjem vrhunske usluge gostima. Svi smo izrazito ponosni što su gosti prepoznali vrijednost, kvalitetu i bezvremenski šarm kojim hotel Esplanade već generacijama privlači goste,” rekao je Krizmanić.

Esplanade je autentična povijesna hotelijarska institucija. Otvorena je 1925. godine računajući na putnike tada popularnog Orient Expressa na relaciji Pariz – Istanbul. Tijekom desetljeća preživjela je mnoge dobre i loše faze i promjene, a trenutno se nalazi pred velikim preuređenjem, što ovako visoki plasman na Conde Nastovoj listi čini još vrijednijim. Najboljim hotelom na svijetu proglašen je ultraluksuzni Cheval Blanc u St.Tropezu. U kakvoj jakoj konkurenciji su čitatelji Condé Nast Travellera glasali za Esplanade, možete pogledati OVDJE

  1. Mandarin Oriental, Ženeva
  2. Baur au Lac, Zürich
  3. The Dolder Grand, Zürich
  4. Park Hyatt , Beč
  5. Beau-Rivage Palace, Lausanne
  6. Hotel Motto , Beč
  7. Carlo IV, The Dedica Anthology, Prag
  8. Esplanade, Zagreb
  9. The Chedi Andermatt, Andermatt (Švicarska)
  10. Gstaad Palace, Gstaad
  11. Suvretta House, St. Moritz
  12. Hotel d’Angleterre, Ženeva
  13. Kulm Hotel, St. Moritz
  14. Badrutt’s Palace, St. Moritz
  15. Hotel Sacher, Vienna
  16. Grand Hotel Kronenhof Pontresina, Pontresina (Švicarska)
  17. Kempinski Grand Hotel des Bains, St. Moritz
  18. Hotel Goldener Hirsch-Luxury Collection, Salzburg
  19. NH Collection, Prag
  20. Mandarin Oriental, Prag
PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.