Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

LEMON MARKET Osnivači A Most Unusual Gardena otvorili su novi bar blizu Lisinskog 

Još jedan lokal koji bi mogao postati vrlo popularan otvoren je izvan centra Zagreba, u Orljavičkoj ulici blizini koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Riječ je o Lemon Marketu, iza kojega stoje isti ljudi koji su osnovali superpopularni gin bar A Most Unusual Garden na Horvaćanskoj.

Most Unusual Garden bili su pioniri u afirmaciji kulture craft ginova i koktela u Zagrebu. Njihovi gin festivali bili su među najvažnijim i najoriginalnijim koktelskim eventima, a danas je u njihovom vrtu u prometnijim danima teško pronaći slobodno mjesto.

U priopćenju o otvorenju kažu da će i u Lemon Marketu fokus biti na spritzevima, koktelima i eventima. Lemon Market otvara se SOLO. Cocktails festivalom u suradnji s Blend barom, Peaches & Cream barom i A Most Unusual gardenom. Festival traje do 9. rujna, svaki dan od 17 do ponoći. Lemon Market radit će cijeli dan kao kafić i bar, a najavljuju da će svaka dva do tri tjedna organizirati drugi festival.

Nakon SOLO.Cocktails slijedi oproštalj od ljeta Adio lito inspiriran ribarskim feštama kakve se u turističkoj sezoni održavaju na obali. Riječ Market u nazivu sugerira česte promjene ponude kako bi uvijek ostala svježa i osvježavajućih spritzeva koji su okosnica njihove karte. Otvorenje Lemon Gardena moglo bi oživjeti zapuštene kvartove oko Lisinskog, proces koji je započeo otvorenjem Petog kupea, jednog od najtraženijih prostora za evente u Zagrebu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.