Michelin stiže u idiličnu uvalu Čigrađa. Zagrebački Noel 5. rujna na Murteru otvara jednodnevni pop-up, prvi ove vrste, u kojem će predstaviti svoj Summer Solstice meni. Riječ je o najboljem meniju chefa Bruna Vokala u Noelu dosad, koji obuhvaća dvadesetak jela. Gostovanje na Murteru otkriva i dublje Noelove veze s Čigrađom. U restoranu u uvali Vokal je kao 16. godišnjak prvi put počeo raditi u profesionalnoj kuhinji. Nešto godina kasnije, sin vlasnika tog restorana postao je kuhar i zaposlio se u Noelu. Stoga je Murter, rekao nam je Ivan Jug, bio dosta logičan izbor za Noelov ljetni pop-up.
Summer Solstice malo je drugačije koncipiran nego standardni tasting meniji, počinje koktelima na jednoj lokaciji, ovoga puta to će biti otvoreni bar pod paskom glavnog Noelova miksologa Karla Ferenčaka, a gosti se zatim premještaju u restoran gdje večera počinje s povrtnim jelima (blitva s krumpirom koju smo probali u Noelu bila je genijalna), dok glavni dio menija čine maštovita, glamurozna i precizno kuhana riblja jela, koja prati Noelov superiorni izbor kruha i wine pairing suvlasnika i sommeliera Ivana Juga. Posebni dio programa u Noelu pop-upu na Murteru nosit će kamenice. Više o Summer Solstice meniju možete pročitati OVDJE. Večera u uvali Čigrađa počinje 5. rujna u 20 sati, trajat će najmanje tri sata i košta 1935 kuna po osobi.
Rezervacije na 01 4844297 ili pr@noel.hr
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.