Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

De Buyer Limited Edition Boxovi pokazuju zašto je ipak pametno kupovati setove posuđa. Posebno kad su u pola cijene

Nemojte kupovati setove posuđa, radije kupite ciljane komade koji će vam trebati za jela koja zaista kuhate. To je vjerojatno najčešći savjet koji možete pročitati u člancima o posuđu za kuhanje. Ali taj savjet, kao ni svi slični, ima svoje mane i izuzetke. Kompleti posuđa prodaju se oduvijek. Neki su zgodan način da ako selite za manje novca i vremena opremite kuhinju, neki su idealni kao efektan poklon i ne zamarate se njihovom funkcionalnošću. No, što ako naiđete na set posuđa koji pokriva baš sve baze, od goleme uštede preko visoke upotrebljivosti do dizajna i pakiranja koji ga čine izvrsnim poklonom, za druge i ako želite razveseliti sebe?

Limited Edition linija francuskog brenda De Buyer osmišljena je upravo s tom idejom. Da setove posuđa, koje prečesto kupujemo bez puno razmišljanja i emocija, pretvori u pametno rješenje za vaše kućno kuhanje. De Buyer je sinonim dobar omjer kvalitete i cijene. De Buyerovo posuđe je investicija. Njihovi bakreni lonci, posuđe od inoksa i wokovi, tave od ugljičnog čelika i posuđe od kaljenog aluminija spada u viši srednji cjenovni rang, ali za tu cijenu nude ozbiljnu profesionalnu kvalitetu. Kad tu razinu kvalitete možete dobiti na akcijama koje dramatično snižavaju cijene, u setovima ciljano prilagođenima jelima koja ćete pripremati, priliku jednostavno morate iskoristiti. Na Danima De Buyera u trgovinama Lonci&Poklopci by Bajde u Zagrebu, Puli, Splitu, Zadru, Rijeci, Osijeku i Ljubljani De Buyerovi Limited Edition setovi trenutno su sniženi do 50 posto. Povoljnije su cijele i ostatka De Buyerova asortimana, a akcija traje do 15. kolovoza. 

Akcija De Buyer Limited Edition setova znači da za dvjestotinjak kuna možete kupiti ključne komade  posuđa i pribor za pečenje pizze ili kolača, kruha, steakova, uz recepte za ta jela koje potpisuju neki od najboljih francuskih chefova… Evo kako izgledaju De Buyer Limited Edition setovi i što s njima zaista dobivate. 

De Buyer Limited Edition set za pizzu

Ovaj DIY  Pizza Box najsimpatičniji je u cijeloj ovoj liniji. Predviđen je za normalnu veliku pizzu promjera 28 centimetara, romana ili thin crusted stila. S jednim setom možete peći dvije po pizze istodobno, jer u kutiji su dva okrugla pleha od plavljenog čelika koji se izvrsno zagrijava i drži temperaturu, dvije perforirane rešetke za lako vađenje i serivranje pizze, okrugli rezač za pizzu od nehrđajućeg čelika i mekana lopatica za tijesto. Dakle, želite li početi peći dobru pizzu kod kuće svu opremu sada na akciji možete dobiti za manje od 300 kuna, koliko bi vas inače koštali samo jedan bolji pleh i rezač. 

De Buyer Limited Edition Pizza Steaklover set za steakove

Mineral B grill tavu nedavno smo testirali na ribeye steakovima i pokazala se izvrsnom. Što se zagrijavanja i stabilnosti temperature tiče, ove tave imaju jednake performanse kao klasične teške tave od gusa ali se lakše sezoniraju, a glatkija površina omogućava njihovo lakše održavanje.

S ovim setom dobivate tavu dovoljno veliku za dva ribeya, odličan drveni mlinac za papar s metalnim mehanizmom i hvataljku od nehrđajućeg čelika. Bez ijednog suvišnog elementa, jedino što trebate za dobar steak.  Cijena seta je 364,50 kuna. Što dulje budete koristili ovu tavu, bit će vam jasnije koliko ste dobro prošli.

De Buyer Limited Edition Crepesparty set za palačinke

Još jedna izvrsna Mineral B tava, samo što je ova dizajnirana posebno za tanke klasične palačinke, za crepes. Ako se pitate treba li vam baš posebna tava samo za palačinke, sjetite se da je riječ samo o formi. U njoj možete peći fajite, tortilje, palačinke od slanutka, wrapove za niz slanih jela. U ovom setu dolaze i drvena špatula koja čuva površinu svih tava s kojima ćete ga koristiti i silikonski kist za nanošenje vrlo tankog sloja masnoće, koji možete koristiti i za premazivanje peciva, kruha i kolača. Dakle, puno više od tave za povremeno pečenje palačinki, za 259,50 kuna

De Buyer Limited Edition Homebread set za kruh i peciva

Ovi De Buyerovi setovi uspješni su jer su ih osmislili chefovi, s ciljem da dimenzijama, materijalima i elementima precizno pogode ono što će vam zaista trebati u kuhinji i što ćete koristiti stotine puta. Set za kruh zorni je primjer. U kutiji malo većoj od one za laptope dobivate ne posuđe i pribor za pečenje kruha, već za manju kućnu pekarnicu. S ovim setom možete peći visoke, sporo fermentirane kruhove od raži i heljde, prozračni japanski shokupan, keto i LCHF kruhove bez brašna, francuske bagete i  rustikalne talijanske kruhove, a pribor, pekarska lopatica za tijesto i fleksibilna špahtla, osim za nabrojane kruhove koristit će vam i za višednevne procese i manipulaciju tijesta u pripremi sourdougha. Za manje od 200 kuna.  

De Buyer Limited Edition Brunchtime set

Jedan od najversatilnijih setova u ovoj liniji. Ključni dio ovog kompleta za brunch, Mineral B tava s tri odjeljka, pokriva puno više od tog jednog obroka. U njoj možete peći jaja na oko, male omlete, bline i američke palačinke, možete pržiti pancetu i povrće, zapeći mala jela, primjerice pogačice od sira.

Osim što čuva pravilan okrugli oblik jela, ova tava vam omogućuje da pržite više različitih stvari odjednom. Uz tavu s odjeljcima u ovom boxu dobivate i šeflju za tekuće tijesto i drvenu špatulu koja čuva površinu tave. Cijena 284,50 kuna.

De Buyer Limited Edition Tarte set za kolače

Tarte je jedna od najpopularnijih formi kolača u kućnom kuhanju. Jednostavne su i brze, a opet, želite li usavršavati izradu tijesta i recepture, možete ih pretvoriti u deserte za Michelinove zvjezdice. Pleh za tarte u ovom boxu praktičan je jer dolazi u dva dijela, kao tanki pleh za pečenje dizajniran za brzi prijenos topline kako bi se dno kolača moglo dobro zapeći (da ne bude razmočeno) i perforirani prsten s kopčom, što ne znači samo da ćete lakše dobiti savršeni oblik tarte, već i da ćete ga, s obručem ili bez njega, moći koristiti za pite, quicheve i sva okrugla prhka tijesta. Posebno dobar komad u ovom boxu je okrugla rešetka za hlađenje koju ćete koristiti non stop, za kruh, peciva, razne druge kolače, a u kutiji je i žlica s kojom možete i rezati i posluživati tarte, opremljena drškom od bukovine finiširanom pčelinjim voskom. Cijena 235,50 kuna.

De Buyer Limited Edition Homebaking set za kolače i pite

Tri kalupa za desetke kolača i pita. Veličina kalupa u svim De Buyerovim Limited Edition boxovima je realna. Nema pretjeranih dimenzija koje zauzimaju cijele police u kuhinji, sve je prilagođeno uobičajenim situacijama u kućnom kuhanju,  za oko četiri osobe. U ovom setu su tri pravokutna i kvadratna kalupa različith dubina, koje možete koristiti za zaista veliki broj recepata. Kalupi za pečenje u De Buyerovim boxovima ne sadrže štetne  PFOA ili PFOS spojeve, izvrsno provode doplinu i omogućavaju da se jela i slastice ravnomjerno zapeku bez lijepljenja, gnejcavosti i mrvljenja prilikom vađenja. Cijena ovog kompleta kalupa za pečenje je 224,50 kuna

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.