Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nova Marvelova heroina je kuharica s food truckom. Upoznajte Annu Ameyamu

Trendovi mogu biti ovakvi i onakvi, ali kad postanete superjunakinja Marvelova stripa, to ipak nešto govori o vašem kulturnom statusu. Anna Ameyama je potpuno novi tip Marvelove heroine, mlada chefica s food truckom. 

Priča ne počinje baš originalno, mogla je biti skinuta iz filma Chef ili bilo čije profesionalne biografije. Anna Ameyama je chefica u prestižnom restoranu koja odluči kupiti food truck i pokrenuti street food startup. Drugi dio priče je puno bolji. Iron Man slučajno padne na njen kamion i uništi ga, pa joj ponude posao života: poziciju u Stark Enterprises. Scenarij je napisao chef Paul Eschbach, a autor stirpa je E.J.Su. Anna Ameyama zaživjet će u Marvelovoj seriji Infinity Comics, vertikalnih stripova crtanih za mobitele i tablete. Osim što će njen strip T.E.S.T. Kitchen biti krcat akcije, svaka epizoda završavat će s receptom. Prvi strip bavit će se pork torta katsuom, sendvičem s pohanom svinjetinom.

“Marvel se nastavlja širiti u kulinarski prostor,” rekao je glavni urednik Marvel Comica C.B. Cebulski za Bloomberg, “Od naših originalnih panela Food & Comics na comic-conima, preko razvoja našeg brenda, proizvoda i sadržaja Eat The Universe usmjerenih na hranu do kulinarskih konceptima koje vidite na mjestima poput Avengers Campusa, stvaranje lika koji će predvoditi sva ova nastojanja ima puno smisla. Nadamo se da će strip poput T.E.S.T. Kitchena koji ima i priču i recepte privući novu vrstu čitatelja Marvelu.”  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.