Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Baltazar slavi 40. obljetnicu degustacijskim menijem chefa Matije Bregeša, posvećenim zagrebačkoj kuhinji

Baltazar, nesporna zagrebačka restoranska institucija, ove godine slavi 40 godina rada. U čast toj velikoj obljetnici, Baltazarov chef Matija Bregeš napravio je poseban degustacijski meni, posvećen zagrebačkoj tradicijskoj kuhinji. Za četverosljednu večeru najavljenu za 10. lipnja u 20 sati, Bregeš je modernizirao poznata zagrebačka jela, a okosnica wine pairinga koji kreira Baltazarov sommelier Goran Petrić, bit će plešivička vina obitelji Šember, Tomac i Korak, po legendarnom pitanju Franje Šafraneka gosponu Fuliru: “Kaj više volite? Crno, belo ili možda plešivičko? “Gostima ćemo pružiti najzagrebačkije restoransko iskustvo,” kažu u Baltazaru, koji će obljetničku večeru poslužiti u svom novom konceptu Baltazar 2.0. 

Najzagrebačkiju večeru možete rezervirati na 095/382-2293 ili pošaljite mail na baltazar2.0@baltazar.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.