Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ManO2 pokrenuo je aukciju za pomoć ukrajinskoj djeci. Evo kako sudjelovati

“Dragi gosti i prijatelji restorana. Ovih nas dana neminovno pogađaju vijesti o ratu u Ukrajini. Posebice jer stradavaju i nedužna djeca. Željeli bismo se uključiti u akciju podrške i pomoći onako kako najbolje znamo. Kuhajući. Zato smo odlučili napraviti jednu tihu aukciju,” objavio je tim zagrebačkog resotrana ManO2 na svom Instagram profilu.

Do 10. ožujka ManO2 prodaje večere s velikim degustacijskim menijem chefa Hrvoja Kroflina i wine pairingom sommeliera Marka Rundeka. Prodaju se dvije večere za po dvije osobe. Najmanja ponuda je 2000 kuna za dvije osobe, dakle minimalno 1000 kuna po osobi. Zainteresirani se mogu nadmetati putem maila ili telefonski. Osobu koja ponudi najveći iznos ManO2 će kontaktirati telefonski i dogovoriti termin večere, ulaznica s može iskoristiti do kraja ožujka. Prihod od aukcije ManO2 će uplatiti na račun UNICEF-a za akciju “Djeca Ukrajine trebaju našu pomoć.”

Aukcija traje do 10. ožujka u 12 sati. Kako su nam rekli u Manu2, prve ponude dobili su čim su objavili aukciju na internetu. 

Zainteresirani uz ponudu iznosa trebaju priložiti osobne podatke, ime i prezime i kontakt broj. ManO2 se unaprijed zahvaljuje velikodušnosti svojih gostiju. 

MANO2 TIHA AUKCIJA ZA DJECU UKRAJINE

DO 10.03.2022. U 12:00

Kontakti za ponude 

+3851 643 0535

mano2@mano.hr

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.