Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bashkim Osmani uhićen je u svojoj sobi u svom hotelu Palazzo u Poreču. Hoće li sad bllo tko htjeti spavati u Palazzu?

palazzo

Hrvatsko kosovsko španjolski poduzetnik Bashkim Osmani uhićen je u svojoj sobi u porečkom hotelu Palazzo, kojeg je otvorio 2009. godine i kojem je još uvijek vlasnik (neki su mediji pisali da je Palazzo u međuvremenu preuzeo drugi poduzetnik, koji ima kockarnicu naslonjenu na hotel). Osmani je uhićen na temelju zahtjeva španjolskih vlasti koje ga optužuju da je prao novac albanske kokainske mafije.

Osmani je već puno ranije imao velikih problema s njemačkom policijon i pravosuđem. Ako je gospodin Osmani uistinu sudjelovao u pranju kokainskog novca, postoji mogućnost da je Palazzo uređen ili održavan kokainskim novcen.

Palazzo je udoban hotel s četiri zvjezdice, smješten na početku porečke rive. S obzirom na činjenicu da je vlasnik Palazza uhapšen  u samom hotelu pod iznimno teškim optužbama, uskoro će se vidjeti hoće li Palazzo nastaviti normalno raditi ili će situacija u kojoj se našao njegov vlasnik otjerati većinu potencijalnih gostiju iz hotela.

Slučaj Bashkima Osmanija i hotela Palazzo pokazat će kako zapravo kriminalna reputacija utječe na hrvstski  turistički biznis. I da li uopće utječe.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.