Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JOŠ SAMO DAN DO PROGLAŠENJA RESTORANA GODINE Drugi je ManO2 sa 102 boda

restoran-godine-mano-2

Male bodovne razlike u izboru za Restoran godine Kulta Plave Kamenice protegle su se do samog kraja odbrojavanja u kojem nas i ove godine prati Jamnica. Drugo mjesto zauzeo je zagrebački ManO2 sa 102 boda, dakle dva više od trećeplasiranog rovinjskog Cap Aurea.

ManO2 uspješno je spojio radikalno kuhanje chefa Hrvoja Kroflina u degustacijskim menijima, konvencionalan ali visoko profesionalan pristup gastronomiji u izboru velikih steakova, iznimno efikasan servis i sjajnu vinsku listu sommeliera Marka Rundeka.

mano2-amuse-bouche

ManO2 kompletan je restoran koji u skoro svim segmentima postiže vrlo visoke do najviše standarde. Nije stoga neobično da je među zagrebačkom gastronomskom publikom stekao gotovo kultni status, koji je samo pojačan božićnim gostovanjem Ane Roš.

mano2-tartuf

Podsjetimo, Restoran godine Kulta Plave Kamenice bira četrdesetak profesionalaca iz restoranske industrije. Svaki birač može glasati za pet restorana, s kojima ne smije biti poslovno povezan. Prvoplasirani restoran dobiva 10 bodova, drugi 8, treći 6, četvrti 4 i peti 2 boda. Pobjednika ovogodišnjeg izbora za Restoran godine proglasit ćemo sutra, na Božić 2021.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.