Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Zmajska pivovara banner
Divider Text

Sutra počinjemo objavljivati rezultate izbora za Restoran godine i Chefa godine. Ove godine nije bilo izrazitog favorita

restoran-godine-2021-g

Kult Plave Kamenice od sutra počinje objavljivati rezultate tradicionalnih godišnjih izbora za Chefa godine i Restoran godine. Chefa godine biramo u suradnji sa Zmajskom pivovarom, a restoran godine u suradnji s Jamnicom.

U našem ovogodišnjem izboru glasalo je četrdesetak profesionalaca iz hrvatske restoranske industrije, uključujući većinu najvažnijih chefova: nitko, naravno, nije smio glasati za sebe ili svoj restoran. Posebnost je ovogodišnjeg izbora činjenica da prvi put nije bilo izrazitog favorita.

Kult Plave Kamenice će od 14. prosinca do Božića objavljivati rezultate glasovanja od desetog do prvog mjesta. Na Badnjak ćemo objaviti pobjednika u izboru za Chefa godine, a na Božić pobjednika u izboru za Restoran godine. Lani je u izboru za Restoran godine uvjerljivo pobijedio paški Boškinac, dok je za Chefa godine s velikom prednošću izabran Tvrtko Šakota iz zagrebačkog Nava.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.