Prije dvije godine otkrili smo porečki riblji street food bar Tunaholic. Plava prženar riba, morski psi, burgeri od tune i drugi formati jeftinih ribljih jela pokazali su se masovno popularni, ali i jako ukusni. Tunaholic je uskoro postao jedan od najuzbudljivijih porečkih lokala, s velikom mogućnošcu za franšiziranje. Pa je prvo otvorena franšiza u Rovinju, a upravo se otvara Tunaholic u Ljubljani.
Što nije sve. Naprotiv., čini se da je riječ o početku prave ekspanzije. Vlasnici Tunaholica nedavno su izjavili da pregovaraju o lokacijama u Zagrebu u strogom centru, te da planiraju proširiti franšize na Rijeku i Budimpeštu.
U razvoju prvog hrvatskog lanca ribljeg street fooda sudjeluje i Andrija Čolak, vlasnik Surf’n’Friesa, uspješni veteran međunarodnih franšiza brze hrane. Tunaholic nije samo sjajan koncept s atraktivnim imenom. Tunaholic ima stvarnu gastronomsku vrijednost koju valja pažljivo razvijati. U svakom slučaju, jedva čekamo da se otvore u Zagrebu.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.