Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

CRNA BOŽIĆNA RASPRODAJA Lindtove čokolade u Sparu koštaju 12,99 a u Deliiicijama 13,99 kuna

lindt

Početak prosinca razveselio je ljubitelje dobrih čokolada. Danas smo u kvartovskom Sparu kupili tamnu Lindt Excellence Intense Orange za 12,99 kuna. Normalna je cijena te čokolade između 18 i 20 kuna.

Spar ovih dana prodaje sve čokolade iz prestižne Lindtove serije Excellence za trinaest kuna, uključujući i zaista vrhunske table sa 70 i 85 posto kakao mase. Deliciiije trgovine nude Lindtov Excellence za 13, 99 što je također iznimno povoljna cijena.

Švicarski Lindt und Sprungli osnovan u 19. stoljeću, spada među najstarije i najpouzdanije svjetske proizvođače premium čokolada. Njihove tamne čokolade variraju između vrlo dobrih i briljantnih. Linija Excellence tehnički je savršena i predstavlja veoma dobar početni korak prema svijetu gastronomskih čokolada.

Osim Lindta, u božićnoj smo čokoladnoj rasprodaji naišli i na crne table belgijskog Cacheta, veoma ozbiljne čokolaterije: Cachet s narančom, bademima i 57 posto kakao mase kupili smo za 15 kuna, što je uistinu smiješno jeftino s obzirom na kvalitetu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.