Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ovaj chef svog psa hrani samo wagyuom, gusjom jetrom, jastozima, tartufima. Hazelnutov osmijeh govori sve

hazelnut

Kanadski chef Sean MacDonalds nije postao slavan u svom restoranu u Torontu niti kad se kao jedini kanadski chef plasirao na Top300 Best Chef Awards u Milanu. Svjetsku slavu donio mu je njegov pas Hazelnut. Otkad MacDonalds na TikToku objavljuje što kuha svom psu, broj pratitelja mu vrtoglavo raste.

Nije ni čudo, jer Hazelnut ne jede ni brikete ni ostatke. MacDonalds ga hrani isključivo najboljim namirnicama, foie gras, wagyu govedinom, jastozima, sushijem i sličnim delikatesama. Prvi Hazelnutov ručak koji je objavio bio je wagyu steak s pireom od graška i mrkve: više 500,000 pregleda na TikToku. 

@seanyandhazelnut

Hazelnut eats breakfast ##Fyp ##babypuppyhazelnut ##puppy ##dogo ##breakfast ##asmr

♬ original sound – Seany & Hazelnut

“Na prvi recept s wagyuom potrošio sam bogatstvo, ali Hazelnut je moja beba i najvažniji mi je. Mislim da je najluksuznije jelo koje sam napravio za njega bila govedina s gusjom jetrom, koštanom srži, tartufima i jastogom. Istražujem sve prije nego ga nahranim i uvjerim se da je hrana zdrava za njega. Pripremam nutritivno cjelovite obroke i hranim ga uravnoteženo, sirovim mesom, povrćem i visoko kvalitetnom hranom,” kaže MacDonald, “Za jela koja kuham u restoranu nikad nisam dobio toliko reakcija kao za Hazelnutova.”

hazelnut-1

Ponesen interesom na TikToku MacDonalds je počeo objaljivati video recepte, koji su dosad skupili više od 1,7 milijuna pregleda i više od 435.000 lajkova.  

“Počeo sam redovno objavljivati što kuham Hazelnutu jer sam shvatio koliko ljudi uživaju u gledanju videa, želio sam objaviti nešto zabavno i razveseliti ljude u mračnom dobu pandemije. Ako Hazelnut i ja nekome možemo izmamiti osmijeh, radimo nešto dobro. A i Hazelnut je zdravo i sretno štene,” kaže chef MacDonalds.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.