Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Novi spot za Korlat s Cvrčkom Vladimira Nazora, jedna je od najefektnijih TV reklama za vina koje smo vidjeli u Hrvatskoj

korlat-g-2

Legendarnu pjesmu Cvrčak genijalnog  Bračanina Vladimira Nazora, valjda je svatko čitao barem u školi, jer se oduvijek zasluženo nalazi u obveznoj lektiri. Cvrčak je zaista esencija Dalmacije. Korlat je, pak, uvjerljivo najprodavanije dalmatinsko buteljirano crno vino, s više od 250 tisuća boca godišnje. 

Agencija Spellcaster osnovana prošle godine, ispravno je zaključila da stihovi iz Cvrčka uz tople, spore, gotovo taktilno snimljene žanr prizore dalmatinske prirode i ljudi, naglašavaju dalmatinski identitet  i ukorijenjenost Korlata, vina koje nastaje na kamenim pločama iznad Benkovca, gdje skoro stalno puše i s kojih se vidi more.

I tako je nastao zaista veoma dobar spot, koji se odnedavno vrti na nacionalnom televizijama. Riječ je o vjerojatno najboljem hrvatskom promotivnom spotu za vino, uz sjajnu reklamu za Belje snimljenu prije dvije godine.

Korlat ove godine obilježava desetu obljetnicu izlaska na tržište. Video s Nazorovim Cvrčkom kojeg je režirao Vanja Vascarac, vrijedan je i efektan doprinos Korlatovom desetom rođendanu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.