Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

GOÛT DE/GOOD FRANCE Ana Grgić-Tomić i čokolatijer Claude Krajner sutra u Esplanadi priređuju gala večeru

ESPLANADE-G

Od 14. do 22. listopada u cijeloj Hrvatskoj održava se šesto izdanje manifestacije Goût de/Good France. Riječ je o globalnom eventu pokrenutom 2015. kada je francuska kultura hrane uvrštena na Unescov popis nematerijalne kulturne baštine. 

moet

Visoki pokrovitelj Goût de/Good France je veliki francuski chef Alain Ducasse. Centralni događaj manifestacije u Hrvatskoj je gala večera u zagrebačkoj Esplanadi, koju chefica Ana Grgić-Tomić ove godine priprema s marsejskim čokolatijerom Claudeom Krajnerom. 

puzevi

Krajner u Zagrebu održava i masterclass za profesionalce i uvod u kušanje čokolade.  Na meniju gala večere koja se sutra održava u Esplanadi bit će tarte Tatin od ljutike i brie sira s pestom od ružmarina, puževi u umaku od Pernoda i maslaca sa začinskim biljem, bouillabaisse sa šafranom i dagnjama i prsa biserke s tartufima, gusjom jetrom i kremom od celera. Krajner će pripremati čokoladni desert s narančom. 

GOÛT DE/GOOD FRANCE GALA VEČERA

Restoran Zinfandel’s, hotel Esplanade, Zagreb

Četvrtak 21. 10.2021. 20:00

Cijena 680 kn po osobi (bez vina)

Rezervacije: 01 4566 644, zinfandels@esplanade.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.