Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Večernji list piše da legendarna pizzeria O’Hara počinje peći burgere

Obitelj Vanjak koja je osnovala O’Haru, napustila svojedobno najvažniju hrvatsku i zagrebačku pizzeriu negdje u proljeće ove godine. Dobar dio ljeta O’Hara nije radila, da bi se u drugoj polovici rujna reinkarnirala u pomalo drukčijoj formi.

Okej, bilo je jasno da stara O’Hara kakvu smo poznavali više ne može postojati, što smo uostalom  napisali. Stara O’Hara držala je samo pizze i lasagne, katkad još jedno ili dva jela.

U vrlo detaljnom članku objavljenom prije desetak dana Večernji list tvrdi da O’Hara počinje peći burgere (a uvest će i tjestenine). E sada, prodavati hamburgere u lokalu koji je uveo napoletanu u Hrvatsku nije baš mali identitetski rizik.

Međutim, jednako je sporno što u Večernjakovu tekstu, koji je sasvim očigledno nastao u suradnji s O’Harom, piše kako O’Hara neće sama izrađivati burgere nego će ih kupovati od jednog iznimno uglednog zagrebačkog burger bara. Problem je u tome što su vlasnici spomenutog burger bara tu informaciju pročitali u Večernjem; nitko ih nije ništa pitao o tome žele li surađivati s O’Harom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.