Franko ima novu pizzu Creamy Baranja, napravljenu s Baranjskim kulenom, jednim od najboljih hrvatskih suhomesnatih proizvoda

Zagrebačka pizzeria Franko’s Pizza and Bar pojačala je jelovnik napoletanom koju vrijedi zabilježiti. Frankova se nova pizza zove Creamy Baranja, a glavni su sastojci Baranjski kulen i burrata. Baranjski kulen već desetak godina spada među najbolje hrvatske suhomesnate proizvode; Baranjski se kulen proizvodi od visokokvalietnog komada svinjetine, puni ručno i suši na pravom dimu.
Jako je dobro da i pizzerie koriste vrhunske sastojke domaće prehrambene industrije. Franko’s Pizza and Bar, podsjetimo, ove je godine uvršten među 50 najboljih europskih pizzerija izvan Italije (za Italiju se sastavlja posebna lista) . Osim Creamy Baranje Franko’s je za ručak uveo dnevno jelo po cijeni od 50 kuna, koje se redovito mijenja, dok u večernjim terminima organizira posebne programe poput Noći nostalgičnih koktela.