Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Izišla je ograničena serija Dom Perignona u suradnji s Lady Gagom

lady-gaga-dom-perignon

Ovoga travnja Dom Pérignon je najavio ekskluzivno partnerstvo s Lady Gagom, na dvije ograničene serija šampanjaca koje će potpisati pop diva. Šampanjci su upravo pušteni na tržište.  

U listopadu će se za nešto manje od 2000 kuna moći kupiti Lady Gaga Limited Edition Dom Pérignon iz 2010  i Rosé 2006 za oko 2600 kuna. Šampanjci će se prodavati iskučivo u londonskoj luksuznoj robnoj kući Harronds. Od studenog će biti dostupni na još nekim sličnim londonskim lokacijama. Boce dolaze s posebnim etiketama i u kutijama. Kampanja Queendom počela je još u proljeće, kratkim filmom s Lady Gagom koji je režirao veliki modni fotograf Nick Knight i sountrackom Free Woman. 

U sklopu projekta Lady Gaga je zajedno s dugogodišnjim suradnikom Nicolom Formichettijem dizajnirala skulpturu u koju je ugrađen jeroboam Dom Pérignon Roséa iz 2005. Skulptura će se prodavati samo u Harrodsu (cijena na upit). Napravljeno je 110 skulptura i cijeli prihod od njihove prodaje ide u Fondaciju Born This Way koju je utemeljila i vodi Lady Gaga.  

Lady Gaga s Dom Perignonom nastavlja niz suradnji s velikim bredovima, uvijek u ograničenim serijama, koje obuhvaćaju sve od Oreo keksa do milanskog restorana Il Salumaio u kojem su snimane neke od ključnih scena njenog novog filma House of Gucci.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.