Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Lonci&Poklopci by Bajde u zagrebačkom shopping centru Z otvorili su jednu od svojih najvećih trgovina

Novi shopping centar Z u zagrebačkom Španskom, donio je značajno proširenje lanca trgovina Lonci&Poklopci by Bajde. Lonci&Poklopci u Z centru su otvorili jednu od svojih najvećih trgovina, s nekoliko tisuća artikala za kuhanje, pripremu i posluživanje hrane. U Z centru prodaju sve svoje brendove, uključujući De Buyer bakreno posuđe, Lava pekače od gusa, Big Green Egg kamado roštilje, Barbecook plinske roštilje, klasične Ken Hom wokove (Ken Hom je chef koji je izmislio kinesko-američku kuhinju), Korkmaz lonce od specijalnog inoksa i mnoge druge.

lonci-interijer-2

Jedna od zanimljivijih kolekcija izloženih u Z centru su alati za obradu i pripremu voća, golemu pažnju kupaca privlače dizajnerski mali kućanski aparati i punkt posvećen kavi na kojemu se može naći sve od Kahveholik aparata za tursku kavu do punkta na kojemu vam ljubazne prodavačice mogu na licu mjesta samljeti Cogito single origin kave.

Lonci&Poklopci drže veliku kolekciju KAI noževa uključujući klasičnu liniju Shun Nagare i Brandani porculana. S nizom akcija i trgovinama u Zagrebu, Rijeci, Puli, Splitu, Zadru i Ljubljani, Lonci&Poklopci by Bajde utvrdio je poziciju najjačeg trgovačkog brenda za kuhanje i kućanstvo.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.