Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na tržište stiže legendarna Rajska kvasina Andre Tomića. Efektan vizualni imidž potpisuju Light Komunikacije

light-komunikacije-tomic

Rajska kvasina hvarskog vinarskog doajena Andre Tomića najbolja je kvasina koju smo ikad probali. Ovaj plemeniti kondiment začinjen cvijetom ružmarina, pun finih voćnih i laganih balzamičnih nota, dostupan je samo gostina vinarije Tomić na Hvaru. Rajska kvasina i Tomićeva Selekcija, ekstradjevičansko maslinovo ulje od leccina, oblice i levantinke iz starih maslinika u organskom uzgoju, nedavno su doživjeli temeljiti redizajn. I Rajska kvasina i Selekcija u rujnu stižu u slobodnu prodaju, u odabranim delikatesama .

Zanimljivo je da rješenje etiketa i vizualni imidž proizvoda, s motivom kapljice napravljenim u finom reljefu, potpisuje tim Light Komunikacija. Zagrebačka PR agencija Danire Orešić poznata je među ostalim po suradnji s nizom važnih hrvatskih vinarija, poput Krauthakera, Kabole, Benvenutija i drugih, no Tomićeva Rajska kvasina i ulje Selekcija prvi su njihov dizajnerski projekt (Light Komunikacije s vinarijom Tomić surađuju već šest godina).

tomic-selekcija-maslinovo

“Iskorak u smjeru vizualnih komunikacija logičan je nastavak suradnje budući da prošireni tim agencije potpisuje realizaciju vizualnog indentiteta za mnoge ugledne brendove i institucije,” kaže Danira Orešić, kojoj je dizajn izvorna struka.

Danira Orešić1
Danira Orešić

“Mislim da je ovaj iskorak u oblikovanje koje radim sa svojim timom moja potreba, koja je sada sazrela, da se izrazim i smislu oblikovanja i vizualnih komunikacija. Kao profesionalac razmišljam o novoj vrijednosti koju objedinjavaju PR, brendiranje i vizualne komunikacije, izvrsnost i dodana vrijednost branda sami po sebi nisu dostatni i potencijalnim ih korisnicima treba predstaviti na najprimjereniji način. Tako sada radim na stvaranju usluge objedinjavanja  PR-a i vizualnih komunikacija.” 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.