Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
aqua-panna-banner
Divider Text

LUKSUZNA LISTA 9 najskupljih hotela Istre i Kvarnera prema Booking.comu

ikador-riva-gliser1 copy

Budući da turistička sezona u Istri i Kvarneru protječe u pobjedničkoj atmosferi, logično je da su hoteli digli cijene. Dapače, istarski i kvarnerski hoteli u ovom trenutku postižu više cijene nego u 2019. godini, koja se po broju gostiju.

Stoga smo na Booking .comu provjerili cijene luksuznih hotela na sjevernom Jadranu. Sve se cijene odnose na dvokrevetne sobe budući da cijene apartmana nisu relevantne za širu ponudu: one u nekim slučajevima mogu dosezati do 25 tisuća kuna na noć.

Evo, dakle, liste najskupljih dvokrevetnih soba u Istri i na Kvarneru u prvoj polovici srpnja. Na listi nema porečke Maree jer je, prema booking.comu, zauzeta cijeli srpanj.

1. Grand Park, Rovinj, 6175 kuna

grand-park-kupaonica

Cijene u najluksuznijem rovinjskom hotelu variraju između 5700 i 6300 kuna , zavisno o danu. Ova cijena, 6175 kuna, odnosi se na radni dan, a ne na vikend. Ovisno o trenutnoj potražnji, ona može još malo porasti ili pasti. Čini se da je Grand Park u samo dvije godine uspio privući vrlo mngoo gostiju veće kupovne moći.

2. Ikador, Ika, oko 5900 kuna

Ikador je vjerojatno najluksuzniji hotel na cijelom sjevernom Jadranu. Ikador ima zaista raskošno uređene sobe, odličan servis i poneke posve posebne atrakcije poput krstarenja Kvarnerom na drvenom gliseru Riva.

3. Monte Mulini, Rovinj, 5785 kuna

monte-mulini

Monte Mulini bio je prvi Maistrin luksuzni hotel. Plaža Mulini Beach učinila ga je još privlačnijim. Riječ je o konvencionalnom, vrlo udobnom hotelu s pravih pet zvjezdica, koji će uvijek pronaći svoju publiku.

4. Amarin, Rovinj, 4766 kuna 

amarin

Ova nas je cijena prilično šokirala, jer je Amarin definiran kao obiteljski resort a ne kao posebno luskuzan hotel. No, velika potražnja za sobama u Amarinu očito definira tako visoku cijenu.

5. San Canzian, Buje, oko 4500 kuna 

San Canzian je briljantno uređeno hotelsko selo u fantastičnom šumskom ambijentu, par kilometara od Buja. San Canzian bio je pun već u rano proljeće.

6. Meneghetti, Bale,oko 4500 kuna

meneghetti-terasa

Stancija Meneghetti jedno je od najljepših i najmirnijih mjesta u Istri. Meneghetti je idealan primjer ladanjskog luksuza.

7. Alhambra, Mali Lošinj, oko 4200 kuna

keller-alhambra

Alhambra je, uz Ikador, vjerojatno najluksuznije uređeni hotel na sjevernom Jadranu. No, cijene na kvarnerskim otocima načelno su niže od cijena sličnih hotela na kopnu.

8. Lone, Rovinj, oko 4000 kuna

lone

Visoka cijena ovog popularnog hotela govori o privlačnosti Rovinja, nespornog ovogodišnjeg šampiona hrvatskog turizma.

9. Navis, Opatija, 3445 kuna

navis-pristaniste1

Najbolji opatijski hotel već tjednima radi s više od 80 posto popunjenosti, što mu omogućuje da postiže visoke cijene. Navis, definitivno, spada u hotele s karakterom, kao i sa izvrsnim servisom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.