Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ŠOK U PROVANSI Angelina Jolie prekršila dogovor s Bradom Pittom. Želi prodati Chateau Miraval

angelina-miraval

Gadan javni razvod Angeline Jolie i Brada Pitta punio je medije svakim detaljem njihova nekadašnjeg zajedničkog života. Chateau Miraval, njihovo imanje s vinarijom u Provansi ostao je jedan od rijetkih izuzetaka. Unatoč sudskoj bitki za skrbništvo nad djecom i podjelu imovine, slavni par dogovorio se da će Chateau Miraval, skupa s vinima koja proizvodi, ostati cjelovih i u zajedničkom vlasništvu.

Miraval proizvodi jedan od najcjenjenijih rosea na svijetu, a Brad Pitt lani je s vinarskom obitelji Perrin s kojom surađuju od 2008. i proizvođačem šampanjaca Pierreom Petersom lansirao i ružičasti šampanjac Feur de Miraval. Sada, međutim, Angelina Jolie sudskim putem traži da se izmijene odredbe sporazuma prema kojima ni ona ni Brad ne smiju nikome prebacivati vlasništvo nad Miravalom, javlja internetski tabloid TMZ.

brad-pitt-fleur-de-miraval

Iako je zamrzavanje imovine jedna od standarnih procedura tijekom brakorazvodnih parnica, čini se da je dogovor oko Miravala bio samo usmen i da Angelina ima kupca kojeg ne želi izgubiti. Pisalo se da su imanje 2008. kupili preko agencije Nouvel LLC za 45 milijuna eura. Obitelj Perrin, proizvođači famoznog Châteaua de Beaucastel, njihovi su enolozi od početka. (Naš intervju s Matthieuom Perrinom možete pročitati OVDJE.) Brad Pitt već godinama aktivno sudjeluje u proizvodnji.

Jolie i Pitt već su jednom završili na sudu zbog Miravala, kad im je pariški prizivni sud 2017. naredio da plate dizajnera koji potpisuje preuređenje dvorca, navodno su mu ostali dužni 500.000 eura. Sada bi mogli završiti i drugi put, jer Brad Pitt vjerojatno neće pristati na gubitak utjecaja nad svojim višegodišnjim projektom i velikom investicijom u brend Fleur de Miraval. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.