Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Lonci & Poklopci prepolovili su cijene prestižnog francuskog De Buyer posuđa. Vrijeme je za pametne investicije

de-buyer.g

Osnovana u Vosgesu 1830. De Buyer je francuska zanatska firma poznata po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od inoksa i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure 90 posto bakra i 10 posto inoksa. Osim što predstavlja zlatni standard, De Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u De Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno. Kad De Buyer dođe na sniženje, vrijeme je da sastavite listu želja i investirate u ozbiljno posuđe.

Lonci&Poklopci by Bajde od 1. srpnja do 15. kolovoza u svojim trgovinama u Zagrebu, Puli, Splitu, Zadru, Rijeci i Ljubljani, na Danima De Buyera vrhunsko posuđe prodaju i po 50 posto nižim cijenama. Ovo su naše wish liste po glavnim temama, a svoje liste prije odlaska u shopping možete sastaviti na web shopu Lonci&Poklopci by Bajde. 

Riba

Riblji kotlić s rešetkom i poklopcem od kvalitetnog nehrđajućeg čelika dizajniran je za često profesionačno kuhanje. Što znači da će vam trajati cijeli život. Ako volite pripremati cijele ribe i spektakularno ih posluživati gostima, ovaj De Buyerov komad koji se  može koristiti na indukciji, idealna je investicija. Za pripremanje manjih riba i filea, odaberite neprijanjajuće tave koje se mogu koristiti na plamenu, indukciji i u pećnici. Ako volite pripremati rakove i školjke, na akciji su i setovi za čišćenje škampa, otvaranje kamenica i rezanje oklopa jastoga.

riba

Kuhanje na otvorenom

De Buyerova Outdoor linija napravljena je posebno za ljetne kuhinje. To su robustne tave od plavog čelika debljine 2 milimetra sa zakovanim željeznim ručkama, koje možete koristiti u zidanim pećima, na otvorenom plamenu za pečenje, prženje, grillanje, sotiranje i flambiranje. Za hladnije dane, na sniženju su rupičaste tave za kestene.

de buyer-outdoor

Meso

Najvažniji komad posuđa za pripremu mesa ujedno je i najvažniji komad uopće koji morate imati u kuhinji. Dobra tava. Velika, teška željezna tava debelog dna, koja postiže izuzetno visoke, stabilne temperature i podnosi još veću toplinu u pećnici, tajna je dobrih bifteka i pečenja. Imate li već ili ne tavu od gusa, razmislite o vrhunskoj Mineral B tavi s Lyonnaise profilom, koja će vam biti izvrsna i za sotiranje i za pečenje manjih filea ali i za ozbiljne bifteke. Mineral B Element je de Buyerova linija neprijanjajućih tava od teškog željeza obloženog pčelinjim voskom radi zaštite od oksidacije poznatih po izvrsnoj karamelizaciji hrane.

meso

Kruh

De Buyer je posebno posvećen dizajnu plehova, kalupa i alata za pripremu kruha. Njihov Box za domaći kruh jedan je od najpopularnijih proizvoda. Uključuje perforiranu podlogu za dva baguettea, pravokutni kalup za mliječni ili integralni kruh, nožić za zarezivanje kruha i lopaticu za rezanje tijesta. Velike kruhove možete peći u De Buyerovim dubokim željeznim tavama, koje su izvrstan izbor za pripremu veći količina hrane i sporo kuhana mesna i povrtna jela.

kruh-g-1

Slastice

Ovdje je bilo teško odabrati samo dva ili tri artikla, jer De Buyerov slastičarski program jedan je od najboljih na tržištu. Fenomenalni kalupi, modle, setovi, fleksibilne modle, pomagala. šprice, breneri, specijalizirani komadi za tarte i cheesecake…Ako vam je priprema slastica strast, vrijeme je da kuhinju pretvorite u malu slastičarsku manufakturu.

tarte

Azijska kuhinja

Jedan wok i jedan nož često su dovoljni za skuhati neko od klasičnih azijskih jela. De Buyer proizvodi wokove u različitim veličinama i materijalima, svi su jednako dobri za prženje, sotiranje i jednostavno manipuliranje hranom, a one s metalnim drškama možete koristiti i u pećnicama. Odaberite prema afinitetima i prostoru koji imate u kuhinji.

Priprema

priprema

Mandoline i noževi glavne su zvijezde ovog segmenta ponude na Danima De Buyera u trgovinama Lonci & Poklopci. Izdvajamo kobra mandoline s dvije oštrice i mikro-zubcima, koje omogužavaju precizno i tanko rezanje za kakvo chefovima trebaju godine treninga. Ove mandoline jednako uredno režu i najmekše voće i povrće s tvrdom korom.

Palačinke

palacinke

Specijalističke tave, za palačinke, crepes, pofetjes, jaja na oko, jedan su od De Buyerovih zaštitnih znakova. Na Danima De Buyera u ponudi imaju više vrsta tava za palačinke, u Mineral B, Choc, Carbone Plus i Blue Stee varijanti, s metalnim i drvenim dršakama, neprijanjajuće, savršeno ravne i dizajnirale za savršene palačinke. Zanimljive su i brunch tave u kojima se istodobno mogu ispeći četiri uredna jaja na oko.

Bakar

bakar

Najbolje dolazi na kraju. De Buyerovo bakreno posuđe je kuharski fetiš, izrađeno od 90 posto bakra i 10 posto inoksa, prekrasno dizajnirano, vrhunskih performansi u pripremi umaka, marmelada, dugo kuhanih pripravaka i krema. Na ovoj akciji cijene bakrenih De Buyer lonaca i tava snižene su 30 posto što je zaista jedinstvena prilika da si priuštite barem jedan.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.