Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TAJNA JEŽEVE KUĆICE Evo zašto jedini restoran u Maksimirskoj šumi ostaje popularan

jezeva-kucica

Aktualno izdanje Ježeve kućice otkrili smo prošlog svibnja odmah poslije prvog lockdowna. Svidjela nam se fantastična lokacija preko puta same šume, ali i vješto, talentirano kuhanje chefa s nogometnim backgroundom, koji na crnoj ploči uvijek ima par sezonskih jela i koji zna ispeči biftek. Ni vinska karta nije bila loša.

Kasnije je Ježeva kućica došla na televiziju i na lifestyle portale, pa je postala gotovo masovno popularna. Istodobno, dio zagrebačke profesionalne zajednice tvrdi da Ježeva kućica ne valja. No, recentni dnevni meni Ježeve kućice od ovog petka uvjerio nas je da se chef Ježeve kućice razumije u ugostiteljstvo.

Dakle, restoran na Fakultetskom dobru preko puta ulaska u Maksimir, u petak je nudio dagnje na buzaru, šurlice s hobotnicom, salatu od hobotnice i pečenu trilju od kamena. Sve za 60 do 75 kuna.

Ne znamo mnogo zagrebačkih restorana koji su kadri ponuditi prikladniji i zabavniji meni petkom uz bolju vrijednost za novac od ovog dnevnog jelovnika Ježeve kućice. Tajne uspjeha Ježeve kućice vrlo je jasna : uz fenomenalno ime i odličnu lokaciju, oni znaju što i kada treba ponuditi gostima, uz široko prihvatljive cijene i food cost koji restoranu omogućuje da bude u plusu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.