Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Old Pilot’s vas zovu na let iznad Zagreba. Evo kako uhvatiti mjesto u avionu

egoist-old-pilots-g

Na modrom nebu iznad Zagreba naziv je promotivne akcije koju od 4. do 14. lipnja u partnerstvu organiziraju Old Pilot’s gin i zagrebački barovi Egoist. Glavna atrakcija ove promocije je panoramski let iznad Zagreba za dvoje, koji će Egoistovi gosti moći osvojiti pomoću putovnica, ali ne covid nego gin putovnica. 

egoist-old-pilots

Egoistovi gosti koji žele sudjelovati u akciji u njihovim će barovima moći uzeti putovnice i sakupljati žigove za svaki Old Pilot’s gin koji naruče. Oni koji sakupe tri  žiga za tri Old Pilot’s gina na sve tri Egoistove lokacije, sudjelovat će u izvlačenju za let avionom. Ostale šanse uključuju obilazak vrlo atraktivne destilerije Old Pilot’sa i poseban Old Pilot’s gift box. Old Pilot’s je najbolji hrvatski gin, koji proizvode dvojica iskusnih pilota Hrvoje Bušić i Tomislav Anadolac.

old-pilots-serve

Old Pilot’s gin osvojio je niz zlatnih medalja na najutjecajnijim svjetskim ocjenjivanja destilata, a u Egoistu će ga tijekom promocije servirati s granny smith jabukom i paprom, s crvenim grejpom i timijanom i narančinom koricom s ružmarinom, dok će puristima rado natočiti čisti Old Pilot’s.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.