Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Steph Curry i Draymond Green u utorak su popili buteljku La Tachea za 5000 dolara. Platio je vlasnik Warriorsa

curry-tache

Steph Curry, vjerojatno najbolji šuter u povijesti košarke, u ponedjeljak je Denver Nuggetsima ubacio 53 koša uz deset trica. Pucao je 10-18 za tri i 15-16 s linije skobodnih bacanja. Na toj je utakmici Curry postao najbolji strijelac u povijesti Golden State Warriorsa s 18.818 koševa, čime je preskočio Wilta Chamberlaina, jednog od najvećih košarkaša svih vremena.

Da bi proslavili ovaj rekord, Curry i Draymond Green, njegov najbliži suradnik na terenu, u utorak su otišli na večeru u jedan restoran u Oklahoma Cityu, gdje su u srijedu navečer igrali protiv lokalnog kluba.

Green i Curry , koji su osvojili tri naslova prvaka NBA lige za Warriorse, naručili su među ostalim buteljku Domaine Romanee Contija  La Tache iz 2015. godine za 5000 dolara.

Ovako sofisticiran ukus za vina ne treba čuditi. Curryeva žena Ayesha popularna je televizijska kuharica i autorica više knjiga o hrani, a sam Curry povremeno se pojavljuje njenim TV emisijama.

Zanimljivo je, međutim, da La Tache nisu platili ni Curry ni Green već vlasnik Warriorsa Joe Lacob. Green je, naime, poslao Lacobu SMS da se pohvali što on i Curry upravo piju, a Lacob je odgovorio kako inzistira da račun plati klub. Onda se Green na društvenim mrežama zahvalio vlasniku Warriorsa.

U srijedu navečer, dakle samo 24 sata poslije obilne večere s genijalnim vinom, Curry je Oklahoma Thunderu zabio 42 koša šutirajući trice 11-16, dok je Green zabilježio triple double. Toliko o utjecaju alkohola na neke vrhunske sportaše.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.