Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vlasnici San Canziana grade novi, luksuzni rezidencijski hotel u zapadnoj Istri

san-canzian-dron

Leo Botteri i Siniša Šare, vlasnici hotela San Canzian u zapadnoj Istri, nedavno su kupili oko 15 tisuća kvadratnih metara zemljišta na lokaciji Sveti Ivan, udaljenoj tek nekoliko kilometara od San Canziana.

Na tom zemljištu blizu Buja Botteri i Šare planiraju izgraditi još jedan, ali drukčije koncipiran luksuzni hotelski kompleks. Novi bi se hotel trebao sastojati od niza zasebnih vila, koje bi sve imale punu hotelsku uslugu.

Vile bi se mogle uznajmljivati ali i prodavati u trajno vlasništvo, a cijeli će kompleks biti zatvorenog tipa, što primjerice  znači da će u restoran i bar pristup imati samo hotelski gosti/vlasnici vila i njihovi gosti, a ne i gosti izvana.

Koncept rezidencijskih hotela u zadnjih je petnaestak godina postao popularan širom svijeta.I najugledniji globalni hotelski brendovi poput Four Seasonsa otvaraju svoje rezidencije.

Mi smo dosad isprobali nekoliko hotelskih rezidencija, poput Ritz Carltonove u Washingtonu i jedne privatne palače u centru Firenze: kombinacija pune hotelske usluge i privatnosti nehotelskog, dobro uređenog prostora funkcionira prilično uspješno.

San Canzian, otvoren prije dvije godine, jedan je od najbolje uređenih hrvatskih hotela, koji je gotovo stalno pun.Stoga je logično da su njegovi vlasnici odlučili investirati u novi turistički butikni projekt.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.