Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Novi hvarski hotel Places u četvrtak se predstavio dosta originalnim live teaserom

valamarp-places-g

Hotel možete predstaviti na milijun načina, a Valamar je za svoj novi hvarski hotel Places odabrao prilično neočekivan. Pedeset dana prije otvorenja hotela, za buduće goste organizirai su DJ set na bazenu. Što ne bi bilo osobito originalno da hotel još nije u gradnji. Dj-evi Yakka i duo Grabber i Dobrilla napravili su odličan ambijent na bazenu.

places-teaser-1

Njihov set, kao i cijeli livestream, 90-minutni je teaser za Places, u kojemu su budući gosti Placesa uživo su mogli pratiti radnike koji žbukaju lounge u kojemu će oni ovoga ljeta pijuckati koktele i lijepe pločice u bazen na kojemu će od svibnja partijati. Uz dron-snimke atraktivnog hotela i glazbu, predstavljeni su Hvar kao destinacija i glavne atrakcije u ponudi hotela Places. .Za vrijeme livestreama pratitelji su mogli uloviti i promo kod za ljetovanje.  

places-1

Valamarov Hvar Places Hotel by Valamar, u Starom Gradu  otvara se 21. svibnja, na mjestu gdje se nekad nalazio hotel Lavanda. U preuređenje je uloženo oko 53 milijuna kuna. Places je zapravo nova Valamarova lifestyle linija, kojoj je hvarski hotel samo prvi u nizu. Places je ujedno i prvi veliki lifestlyle brend na hrvatskoj hotelskoj sceni. 

places-bazen

Lifestyle hoteli postali su popularni sredinom 2000-tih kao odgovor na zahtjeve rastuće nove hotelske publike, uglavnom mlađe generacije, koja je tražila više sadržaja, udobnosti i osjećaja lokalnog okruženja od onoga što pružaju konvencionalni hoteli. S najpoznatijim brendovima poput Acea i Hoxtona, ovaj se žanr i biznis model proširio po cijelom svijetu.  

places-5

Places će gostima ponuditi sve vrste aktivnog, sportskog odmora na moru, uz stalnu zabavu i catering baziran na ekološkim sastojcima, i puno udobnosti. Places je prvenstveno namijenjen mlađim profesionalcima, milenijalcima, a u Valamaru očekuju podjednako dobar odziv domaćih i stranih gostiju. Places Hvar ima 179 soba koje su, kažu u Valamaru, uređene kao spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna, a posebno se naglašava da sve sobe imaju smart televizore i “ultrabrzi” wi-fi. Places će žanrovski diversificirati hotelsku scenu an Jadranu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.