Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Valamar je lansirao Places, prvi veliki hrvatski brend lifestyle hotela

places-2

U svibnju ove godine otvara se Hvar Places Hotel by Valamar, u Starom Gradu na Hvaru. U preuređenje Hvar Places, bivšeg hotela Lavanda, uloženo je oko 53 milijuna kuna. Hotel na Hvaru bit će prvi Valamarov objekt iz nove lifestyle linije Places. Valamarov Places prvi je veliki lifestlyle brend na hrvatskoj hotelskoj sceni (prvi je hotel ovog žanra u Hrvatskoj otvorio je rovinjski The Melegran).

Lifestyle hoteli poseban su žanr u hotelskoj industriji, koji se ne fokusira na klasične hotelske značajke poput luksuza i visoke gastronomije, nego na speicifičan tip usluga namijenjenih ciljanim potrošačkim grupama, kao i na stvaranje osjećaja zajedništva i pripadnosti i unutar pojedine skupine.

places-1
places-5

Hoteli koji su napravili revoluciju u industriji poput Acea i Hoxtona, zapravo spadaju u lifestyle hotele podjednako namijenjene mlađim gostima i lokalnom stanovništvu, mobilnoj zajednici koja obuhvaća sve od pripadnika kreativnih industrija do poslovnih ljudi i turista koji u njihovim javnim prostorima  doslovno pronalaze drugi dom na putu, u kojem rade, organiziraju sastanke, druže se, često i međusobno, piju i jedu do kasno u noć, bez uobičajenih hotelskih ograničenja. 

Ace i Hoxton su, naravno, gradski a ne turistički hoteli. Places je pak brend koji će svojim gostima ponuditi sve vrste aktivnog , sportskog odmora na moru, uz stalnu zabavu i catering baziran na ekološkim sastojcima, ali i puno udobnosti.

Places je prvenstveno namijenjen mlađim profesionalcima, milenijalcima, a u Valamaru očekuju podjednako dobar odziv domaćih i stranih gostiju. Places Hvar ima 179 soba koje su, kažu u Valamaru, uređene kao spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna, a posebno se naglašava da sve sobe imaju smart televizore i “ultrabrzi” wi fi. Places će žanrovski diversificirati hotelsku scenu an Jadranu, što je jako dobra vijest.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.