Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chefovi Matija Bogdan i Robert Hromalić nove su zvijezde AZRRI-jevih radionica

azrri-radionice-hromalic-bogdan

Agencija za ruralni razvoj Istre najavila je novi proljetni ciklus masterclassova, najjači hrvatski edukacijski program za profesionalne kuhare, koji se svake godine održava u AZRRI-jevom Edukacijsko gastronomskom centru na Gortanovu Brijegu kraj Pazina. 

Cilj AZRRI-jevih radionica su valorizacija i promocija istarske gastronomije kroz napredna profesionalna znanja o korištenju autohtonih lokalnih namirnica. Dosad je radionice 33 hrvatska i inozemna chefa pohađalo više od 1700 kuhara, ugostitelja i hotelijera iz cijele Hrvatske. 

Na proljetnom ciklusu AZRRI-jevih radionica 2021. nastupit će chefovi Matija Bogdan iz zagrebačkog restorana Mano, Fabricio Vežnaver iz Pergole u Zambratiji, chef Montea Danijel Đekić, Robert Hromalić osnivač Le Kolača, David Skoko, Robert Perić i Igor Ciceran. Vrlo zanimljivu radionicu ove godine vodi Fabricio Vežnaver, koji će se fokusirati na pairing lokalnih jela, destilata (prvenstveno istarskih rakija) i kvalitetnih duhanskih proizvoda, prvu radionicu ove vrste u AZRRI-jevu programu. Proljetni ciklus zatvorit će Robert Hromalić.

Svakako treba spomenuti i  radionicu iz područja hospitalityja održat će mentorica Sanja Krmpotić. Tema će biti kako kontinuiranim radom na kvaliteti gostoljubivostzi djelatnika ostvariti komparativnu prednost na tržištu i izgraditi lojalnost gostiju.

Na proljetni ciklus AZRRI-jevih radionica možete se prijaviti OVDJE

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.