Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebački Carpaccio mogao bi se otvoriti 15. ožujka

carpaccio

“Od početka tjedna telefoni su nam se užarili. Stalni gosti stalno zovu. Svi pitaju kad ćemo otvoriti terasu,” rekao nam je večeras dugogodišnji djelatnik Carpaccia, jednog od najpopularnijih zagrebačkih restorana.

“Kako sada stvari stoje, vjerojatno ćemo otvoriti 15. ožujka. Morat ćemo ukloniti jedan red stolova s terase da bismo poštovali epidemiiloške mjere, ali u ponedjeljak 15. ožujka trebali bismo otvoriti,” kaže naš sugovornik.

Carpaccio nije radio u dostavi. Nije planirao otvoriti sve dok se ne dopusti posluživanje hrane i u blagovaonici, jer rad na terasi zapravo nije rentabilan za restoran s dvadesetak zaposlenih. Pogotovo ne na smanjenoj terasi i u ovo doba godine, kad se još ne može večerati na otvorenom.

Međutim, pritisak stalnih gostiju toliko je jak da će Carpaccio ipak, čini se, otvoriti za desetak dana kako ne bi riskirao gubitak svoje lokalne i brojne publike.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.