
Plavi podrum u Voloskom, najautentičniji naš restoran kad je riječ o vrhunskim domaćim sastojcima, sutra se ponovno otvara nakon drugog lockdowna. Restoran sommelierke Daniele Kramarić otvara, naravno, terasu sa smanjenim kapacitetom propisanim epidemiološkim mjerama, a povodom povratka u život poklanja dva menija.
[adsense_content_v2]
Odluka Stožera da dopusti rad terasa restorana, barova i kafića još uvijek ne znači mnogo za restorane na kontinentu, jer je još prehladno za ručkove i večere na otvorenom. Zbog toga se sutra mnogi zagrebački restorani neće otvoriti, već će pričekati više temperature ili otvaranje sala. No, za restorane na moru, s otvaranjem terasa i lijepim vremenom sezona praktički može početi.
Plavi podrum godinama kontinuirano drži poziciju među najboljim hrvatskim restoranima, a po konstanti vrhunskih sastojaka, od ribe i škampa do bijelih tartufa i maslinovih ulja te po vinskoj karti, spada u sami vrh. Meniji su iz godine u godinu moderniji i ambiciozniji. Gosti koji se žele kandidirati za slavljenički besplatni Easy Chic ručak za dvoje, mogu to učiniti na Instagram profilu Plavog podruma.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.