Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

LE GORDON BLEU Gordon Ramsay otvara kulinarsku školu, kune se da neće vikati na polaznike

Le Gordon Bleu. Tako je portal Fine Dining Lovers u objavi ove vijesti nazvao novi projekt celebrity chefa Gordona Ramsaya – kulinarsku školu za sve uzraste i sve razine iskustva.

The Gordon Ramsay Academy trebala bi se otvoriti ujesen. Ovo je prva škola koju Ramsay otvara. Na odvojene programe primat će amatere, profesionalce i iskusne chefove. Ramsay tvrdi da će pristup učenju u njegovoj školi biti sasvim drugačiji nego u njegovim reality serijama: neće biti agresije ni pritiska, nastava je osmišljena tako da bude “zabavna, opuštena i informativna”.

Polaznici koji žele graditi profesiju u restoranskoj industriji mogu računati na stražiranje u Ramsayavim restoranima. Chef samo u Velikoj Britaniji ima 17 restorana. Najboljima jamče posao u jednom od restorana. U školu se mogu upisati i iskusni profesionalci, za koje će biti otvoreni napredni programi i masterclassovi. Naglasak je na mentoriranju, a unutar akademije, u kojoj je ranije već radila kuharska škola, otvorit će prvi lokal novog Ramsayeva lanca Street Burger.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.