Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VAU VAU TURIZAM Južna Istra od ove se sezone brendira kao pet friendly destinacija

pet-friendly

Turistički klaster Južne Istre, koji čine Pula, Vodnjan, Fažana, Ližnjan i Marčana, ove je godine odlučio unaprijediti svoju turističku ponudu vrlo specifičnim i precizno definiranim projektom.

Naime, od sezone 2021. Južna Istra postaje pet friendly destinacija. To među ostalim, znači da hoteli, kampovi i iznajmljivači koji žele ući u pet friendly program, moraju jasno istaknuti da primaju i kućne ljubimce.

Nadalje, sudionici programa moraju osigurati posude za vodu i hranu, prostirke, ručnike za plažu i plastične vrećice za skupljanje izmeta. Ti će hoteli, kampovi i iznajmljivači dobiti posebne pet friendly oznake, što će svakako povećati njihovu konkurentnost među turistima koji u Istru dolaze automobilima, a takvih je većina.

Sve općine klastera Južna Istra u svoj će vizualni identitet uvrstiti oznake za dobrodošlicu za kućne ljubimce. Pet friendly projekt namijenjen je prvenstveno turistima psima, ali ni mačke se neće odbijati.

Mislimo da se radi o sjajnoj idejikoja povećava turistički potencijal Južne Istre, i uz koju se može razviti sasvim specifična trgovačko ugostiteljska ponuda poput prodaje sladoleda za pse, slatkiša i drugih snackova, ili osvježavsjućih pića za pse.

Ovdje valja podsjetiti da pojedine trgovine u Zagrebu već par godina prodaju i pivo i pjenušce za pse (jedan šarmantni šarpei kojem smo za rođendan donijeli taj pjenušac, nije ga baš pozitivno ocijenio).

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.