Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chefovi u četvrtak otvaraju novu kuhinju u Sisku. Evo što im hitno treba

petrinja-g

Hrvatski chefovi koji od prošlog utorka kuhaju za ljude na Baniji, otvaraju još jednu kriznu kuhinju jer su potrebe za toplom hranom na potresom razorenom području jako velike. Vlasnik sisačkog restorana Cockatil 2 ustupa im prostor i kuhinju od 7. siječnja. Za kuhinju u Sisku chefovi trebaju sitni inventar i namirnice, sve informacije o trenutnim potrebama i mogućnostima dopremanja možete pronaći na Facebook stranici Chef kuha doma koja se redovito ažurira. 

Donacije možete donijeti u Sisak svaki dan od 9 do 18 sati, pred restoran Cocktail 2, ulica Mije Goričkog 58 ili se javiti na Chef kuha doma za druge mogućnosti dostave.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Brzina rekacije i masovni odaziv kuhara i ugostitelja u ovoj akciji ostat će upamćeni kao jedan od najbolje organiziranih civilnih odgovora u katastrofama u Hrvatskoj. U roku od nekoliko sati nakon razornog potresa chefovi su skupili namirnice i iz jednog food trucka počeli isporučivati toplu hranu u Petrinji, da bi u manje od tjedan dana uspostavili nekoliko punktova i sistem za isporuku desetak tisuća toplih obroka dnevno, donacijama opremili kuhinje i proširili kapacitete. Nadamo se da zakašnjela kontrola koju država preuzima na područjima pogođenima potresom, neće utjecati efikasnost ove impresivne akcije. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.