Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

FINALNO ODBROJAVANJE Drugo mjesto u izboru za Restoran godine osvojio je dubrovački 360 sa 132 boda

restoran-godine-2020-360

Dubrovnik je proživio uvjerljivo najgoru turistički sezonu poslije rata. Dubrovnik je, kao dominatno zrakoplovna destinacija, prošao mnogo gore nego drugi gradovi u južnoj Hrvatskoj. Sezona je bila ekstremno kratka, a i usred sezone, između 15. srpnja i 15. kolovoza, mnogi dubrovački hoteli nisu bili puni. I u takvim, gotovo ratnim uvjetima, restoran 360 koji je dobio Michelinovu zvjezdicu 2018. godine, pokazao je iznimni profesionalizam.

Osoblje 360 ponašalo se kao da je sve normalno, što je najviše što bilo tko može učiniti u jednoj tako turbulentnoj godini. Restoran 360 i ovog je ljeta bio sigurno utočište fine dininga međunarodnog ranga, s jednom od najboljih vinskih karti u Hrvatskoj. Dodamo li tome zbilja veličanstveni ambijent, jasno je zašto je 360 stalno u vrhu različitih izbora za Restoran godine.

Ovdje je važno naglasiti i da 360 , jedini dubrovački restoran sa zvjezdicom, nije najskuplji restoran u Dubrovniku. Dapače, njegovi degustacijski meniji u rangu su cijena degustacijskih menija u zagrebačkim fine dining restoranima. Zanimljivo je, svakako, konstatirati da je 360 ove godine privukao mnogo domaćih gostiju, koji su se s njegovih zidina spuštali puni snažnih, jako dobrih dojmova, a to je vidljivo i u velikom broju glasova koje je 360 osvojio u izboru za Restoran godine Kulta Plave Kamenice.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.