Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U petak i subotu 23. i 24. listopada u Opatiji se održava festival Wine Garden by Hedonist

hedonist-g

Većina vinskih festivala ove se godine otkazuje iz samorazumljivih razloga. Organizatori pojedinih festivala ipak su uporni. Pa će se tako i ove godine u Opatiji održati Wine Garden by Hedonist. Riječ je o vinskom i gastrofestivalu koji se u ranijim, normalnim izdanjima održavao u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, gdje su se okupljali ugledni hrvatski i slovenski chefovi poput Denija Srdoča, Janeza Bratovža, Hrvoja Zirojevića i Davida Skoke.

wine-hedonist-opatija

Ove se godine u skladu s epidemiološkim okolnostima Hedonistov festival seli u ispred paviljona Juraja Šporera, na jednu od najljepših opatijskih zelenih lokacija u strogom centru kvarnerske prijestolnice hortikulture. Cilj je ovog prodajnog vinskog festivala, koji će oba dana biti otvoren između 14 i 22 sata, upoznati što više posjetitelja s vrhunskim hrvatskim vinima, reducirati potrošače o kulturi vina i omogućiti svim posjetiteljima da uživaju vinu i hrani.

Za hranu je ove godine zadužene Reshetka, projekt vlasnika renomirane Đurine hiže, koji je tijekom ljeta odradio zapaženu jadransku turneju. U uobičajenim okolnostima Wine Garden bio bi još jedan u nizu domaćih vinskih i gsstronomskih festivala. No, u epidemijskim vremenima opatijski Wine Garden dobiva puno veću vrijednost.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.