Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Rihanna priprema kuharicu i liniju posuđa Sorry I’m Booked

rihanna-2

Dok fanovi čekaju nove pjesme, Rihannin konceptuali poslovni genij privlače potpuno druge stvari. Nakon što je s brendom Fenty rasturila na tržištu make-upa i donjeg rublja, LVMH ju je imenovao kreativnom direktoricom, a sada fokus prebacuje na hranu.

Prema podacima objavljenima na Twitter profilu posvećenom svemu čime se pop diva bavi, njezina kompanija Roraj Trade nedavnoje zaštitila brend posuđa i pribora za jelo Sorry, I’m Booked. Riječ je očigledno o malo većoj liniji merchandisea jer je brend registriran za više područja, od hrane do science-fictiona.

Američko izdanje tabloida Sun objavilo je, pozivajući se na izvor iz Rihannine svite, da pjevačica priprema i kuharicu s nekima od njenih omiljenih karipskih jela (Rihanna je odrasla na Barbadosu i karantenu je provela usavršavajući lokalne recepte za kuharicu). Rihannini obožavatelji, koji se kolektivno nazivaju Navy (ako vas ovo podsjeća na L.R.Hubbarda u redu je, fanatični su kao Sea Org) nisu oduševljeni. Od 2016. čekaju novi album, a već je postao vic da Rihanna pokušava sve samo ne snimiti novu pjesmu. Čini se da je trentuno puno više zanima graditi poslovno carstvo. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.