Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Evo kako je otkupljivač zlata Auro Domus osramotio rovinjski turizam; kupuju 100 eura za 610 kuna

auro-domus-rovinj

Auro Domus financijska je tvrtka koja je nastala uslijed velike krize prije desetak godina, kad su hrvatski građani da bi preživjeli masovno prodavali obiteljsko zlato i srebro. Auro Domus i danas se na internetu reklamira kao firma koja kupuje plemenite metale po najpovoljnijim cijenama. U zadnjih je nekoliko godina Auro Domus otvorio lanac mjenjačnica, uglavnom na jadranskoj obali.

A ovih su dana ti otkupljivači zlata i srebra zadali još jedan knock down hrvatskom turizmu, u njegovoj najtežoj poratnoj sezoni. Mjenjačnice Auro Domusa u Rovinju otkupljuju, javlja Glas Istre, 100 eura za 610 kuna! Riječ je o čistoj reketarskoj prevari, koja nema nikakve veze s tržišnim poslovanjem, i koja duboko kompromitira rovinjski, istarski i hrvatski turizam.

U Istri su cijene uvijek bile uglavnom normalne, a trgovačke prakse uglavnom poštene. Sada i službeno znamo da će se euro preračunavati po tečaju od 7,53 kune, prije nego što Hrvatska uđe u eurozonu. Utoliko je sasvim jasno da je Auro Domus ovih dana izveo dosta bijedni diverziju protiv istarskog turizma.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.